понеділок, 19 жовтня 2020 10:13

"Він тупо знущається із нас" - у програмі Майкла Щура висміяли Зеленського

"Він тупо знущається із нас" - у програмі Майкла Щура висміяли Зеленського
"Якщо ми вже на ти, пане президенте, то що ти в біса несеш?", - каже телеведучий Зеленському.

Програма телеведучого Майкла Щура висміяла опитування, яке анонсував президент Володимир Зеленський.

"Реальність остаточно втратила зв'язок із Володимиром Зеленським. Відповіді на запитання Зеленського матимуть менше юридичної сили, ніж відповідь на запитання касира "Вам пакет треба?". У президента немає повноважень оголошувати якісь опитування. Але Зеленському на це начхати", - сказано у сюжеті.

У програмі назвали опитування Зеленського "беззмістовною прутнею" та "ідіотськими запитаннями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідея Зеленського з опитуванням тягнеться від Медведчука

"Перекладаю із Зеленської мовою реальності. У нас зараз не саджають топкорупціонерів. Чи хочете ви, щоб у нас продовжували не саджати корупціонерів, але вже на довічне?

Будапештський меморандум підписали в обмін на те, що Україна відмовляється від ядерної зброї. Під гарантії безпеки від Росії, США та Великої Британії. Росія порушила умови меморандуму, ми всі в курсі. І що далі? Що Зеленський хоче почути від нас? Що нам тепер терміново потрібна ядерна бомба? В Офісі президента пояснили, що Україні "потрібен мандат від народу для того, щоб звертатися до держав-підписантів меморандуму щодо виконання їхніх зобов'язань". Якщо потрібен мандат, то до чого тут це насцяне політтехнологами опитування. Воно не дає ніякого мандату. Навіщо організовувати цю полову? Він тупо знущається із нас.

Якщо ми вже на ти, пане президенте, то що ти в біса несеш? Українці не дурні, просто президент у них Зеленський.

А якщо я напишу у "бюлетені", щоб з Офісу президента зник Єрмак, він зникне?

Все, що пропонує Зеленський, це не народовладдя, а спроба мобілізувати його виборців на дільницях. Головне, у кожному відео "політично нейтрального" президента не забути озвучувати передвиборче гасло своєї партії", - йдеться у сюжеті.

Президент Володимир Зеленський заявив про 5 запитань опитування у день місцевих виборів. Перше запитання стосуватиметься корупції, друге - Донбасу.

Наступні 3 запитання Зеленський озвучив за 9 днів до виборів.

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Він тупо знущається із нас" - у програмі Майкла Щура висміяли Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі