вівторок, 01 лютого 2011 20:24

Виключений "бютівець" не вмовлятиме Тимошенко про повернення

Виключений "бютівець" не вмовлятиме Тимошенко про повернення

Нардеп Анатолій Семинога, якого виключили з фракції БЮТ-"Батьківщина" за голосування щодо змін до Конституції, не проситиметься назад. Про це він сказав кореспонденту Gazeta.ua.

"Я чітко розумію, що проводити вибори в березні, як цього вимагала наша фракція, немає сенсу. До цих виборів не готовий ніхто: ні країна, ні виборці. Ми бачили на прикладі місцевих виборів, як "регіонали" проводять вибори. Тому це був би наш програш. А якщо пізніше, то ще є надія, що можуть бути демократичні вибори", - зазначив він.

За словами політика, він ще не спілкувався на цю тему з Юлією Тимошенко.

"Сам набиватися не буду. Не буду просити нікого. Якщо Тимошенко вважатиме по-іншому, тоді я згоден про це говорити. А тепер, виходить, я позафракційний. Буду сам із собою", - зазначив нардеп. "Дзвонять однопартійці. Співчувають. Ніхто не розуміє, що відбулося. Але я нікуди не збираюся. В коаліцію тим більше".

Нагадаємо, фракція БЮТ виключила зі свого складу 7 депутатів, які проголосували за зміни до Конституції. Були виключені депутати Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Анатолій Семинога, Антон Яценко.

Зараз ви читаєте новину «Виключений "бютівець" не вмовлятиме Тимошенко про повернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі