понеділок, 18 травня 2020 23:45

"Війна сьомий рік, а товаріщ г*ндон холодними губами цілує покидьків, які зайшли в Україну і вбивали" - Скрипін (18+)

"Війна сьомий рік, а товаріщ г*ндон холодними губами цілує покидьків, які зайшли в Україну і вбивали" - Скрипін (18+)
Скрипін не добирав слів.

Журналіст Роман Скрипін жорстко розкритикував Дмитра Гордона за його інтерв'ю з російським окупантом Ігорем Гіркіним.

"Консерва не те, щоб розкрилася. Вона вибухнула, яскраво, феєрично - Поклонська, Гіркін. Спочатку йому не сподобався проспект Степана Бандери. Діма, ну подивись на себе. Собака-барабака треба назвати твою програму. Ти ж облизуєш холодними губами...Гіркіна, Поклонську. Ти **анувся вже? Смешко очолював СБУ, нехай він тобі розкаже, що ти у тюрмі тепер маєш сидіти.

Є така стаття - державна зрада. Що це шкода суверенітету, територіальній цілісності, незалежності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України, перехід на сторону ворога в умовах воєнного положення або в період збройного конфлікту.

Я вже скільки можу пояснювати - треба дати юридичне визначення, для того, щоб таких, як г*ндон притягати до кримінальної відповідальності.

І не треба мені зараз розказувати про стандарти BBC. В Осама бен Ладена не брали інтерв'ю ті, хто за ним полював.

Г*ндон просто ментально у Радянському союзі. Якщо йому там дуже подобається - це його вибір. Але не треба мені його нав'язувати. Тим більше відбулася декомунізація. І ніби війна сьомий рік, а товаріщ г*ндон холодними губами цілує в ср*ку покидьків, які зайшли в Україну, вбивали, або зрадників", - сказав Скрипін в ефірі Skrypin.ua.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венедіктова на 9 травня запостила прихильника окупації Криму і довірену особу Путіна

18 травня Дмитро Гордон опублікував інтерв'ю з російським окупантом Ігорем Гіркіним. Минулого тижня він опублікував інтерв'ю з "прокурором" окупованого Росією Криму Наталією Поклонською.

Зараз ви читаєте новину «"Війна сьомий рік, а товаріщ г*ндон холодними губами цілує покидьків, які зайшли в Україну і вбивали" - Скрипін (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі