середа, 01 грудня 2010 20:54

Відставки в уряді можуть паралізувати економічне життя - Литвин

Відставки в уряді можуть паралізувати економічне життя - Литвин

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що на сьогодні недоцільно відправляти у відставку членів економічного блоку уряду.

Литвин зазначив, що у відповідь на вимоги опозиції відправити у відставку економічний блок уряду "можна і такий крок робити, але треба тільки подивитися, хто ж на лаві запасних".

Він нагадав, що Кабінет міністрів має подати на розгляд парламенту, а Верховна Рада - ухвалити державний бюджет на 2011 рік, а у разі звільнення урядовців, чи "зараз знайдуться нові люди, які повністю в темі по бюджетних питаннях і внесуть завтра бюджет".

"Я не думаю, що, виходячи з інтересів країни, було б дуже правильним рішенням, щоб завтра розігнати весь економічний блок уряду і паралізувати повністю економічне життя в Україні", - наголосив Литвин

За його словами, необхідно спрогнозувати, які відбудуться процеси в Україні, і як вона буде сприйнята у світі, якщо не буде ухвалено держбюджет на наступний рік.

"Тому зрозуміло, що якісь висновки будуть, я їх не виключаю у майбутньому", - наголосив голова ВР.

Він нагадав, що зараз завершується робота над розробкою адміністративної реформи, в рамках якої насамперед передбачено скорочення працівників центральних органів виконавчої влади, укрупнення міністерств і відомств.

"Очевидно, у процесі реорганізації буде враховуватись ефективність тих чи інших клерків", - підкреслив Литвин.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Відставки в уряді можуть паралізувати економічне життя - Литвин ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі