Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 10:34

Відставка Балоги зможе примирити Ющенка і Тимошенко

Відставка Балоги зможе примирити Ющенка і Тимошенко

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко переконаний, що Президент України Віктор Ющенко і прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко можуть знайти спосіб подальшого функціонування коаліції. Про це він повідомив журналістам перед початком засідання Кабінету міністрів.

"Я вважаю, що демократична коаліція має шанс продовжити роботу. З формальної точки зору, у неї є 10 днів, а за ці 10 днів, очевидно, що лідери коаліції Президент Ющенко і прем"єр-міністр Тимошенко мають сісти за стіл переговорів, зняти емоції…і знайти спосіб подальшого функціонування коаліції. Я вважаю, що головною передумовою для ефективності таких переговорів має стати відставка Балоги", - наголосив Луценко.

Також він відзначив, що ці 10 днів покажуть "чи лідери нації адекватні завдань, які стоять перед ними, як лідерами суспільства".

Також Луценко зазначив, що Народна самооборона одноголосно висловилась проти розвалу коаліції і буде наполягати на цій позиції сьогодні під час зустрічі фракції з Президентом України.

"Деякі політики шукали зачіпку, щоб оголосити про розвал коаліції…ці зачіпки шукав пан Балога, який вчора особисто диригував вечірнім розвалом коаліції", - підкреслив Луценко.

РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Відставка Балоги зможе примирити Ющенка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути