четвер, 29 жовтня 2009 08:55

Відмова Ющенка ветувати соцстандарти стала сюрпризом для БЮТу

Відмова Ющенка ветувати соцстандарти стала сюрпризом для БЮТу

У Блоці Юлії Тимошенко висловили сподівання, що президент Віктор Ющенко все ж заветує закон про підвищення соцстандартів попри свою заяву не робити цього.

Про це у середу ввечері в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від БЮТ Андрій Павловський.

"Для нас це сюрприз, бо ми до останнього сподівались, що у президента ще є залишки того, що називається ліберальною економікою. Це той передвиборний популізм, соціальний ідіотизм, який вирує зараз країною", - сказав він.

За словами нардепа, це говорить про те, що Віктор Андрійович відходить від державних інтересів і стабільність для нього не головне.

"Є висновки Міністерства фінансів, яке зверталось до президента, що в цьому році тільки на це потрібно буде 8,5 млрд грн. Це зруйнує фінансову систему країни", - вважає Павловський.

"Бютівець" зазначив, що ці гроші зможе надрукувати лише НБУ, проте це призведе до критичних наслідків.

"Можна дати доручення Національному банку, яким керує президент, хай надрукує пусті папірці на цю суму. Але ж за цим буде різке підвищення цін на продовольчі товари, інфляція тощо", - наголосив він.

Павловський відмітив, що 10-денний термін для підписання закону ще не закінчився.

"Я не хочу наврочити. Ще є час у президента - три дні і три ночі. Він ще може передумати, бо таке вже бувало в історії", - додав депутат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Відмова Ющенка ветувати соцстандарти стала сюрпризом для БЮТу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі