понеділок, 21 квітня 2008 13:15

Відмова Тимошенко йти у відставку підвищує шанси переобрання Ющенка Президентом

Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що, відмовившись добровільно подати у відставку, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко підвищує шанси Президента Віктора Ющенка бути переобраним на цей пост.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"Юлія Тимошенко в черговий раз послала месседж своїм опонентам - вона не збирається добровільно йти у відставку. Із цього можна зробити кілька висновків. Перший - Тимошенко серйозно має намір закінчити всі початі нею глобальні проекти. Другий - у Віктора Ющенка з"являється мінімальний шанс переобратися на другий строк президентства, оскільки Тимошенко, судячи з її слів, улаштовує нинішня посада", - уважає директор АМС Віталій Бала.

Бала також уважає, що зараз жоден політик не може взяти на себе відповідальність за реальне ініціювання відставки уряду Тимошенко.

"Прем"єр-міністр зараз перебуває на піку популярності, тому ініціювання її відставки буде досить небезпечним кроком для політиків різного рівня, у тому числі й для самого Ющенка", - підсумував він.

20 квітня в ефірі телекомпанії ICTV Тимошенко заявила, що не має наміру йти у відставку.

Голова Секретаріату Президента Віктор Балога вважає, що Тимошенко зацікавлена в можливому ініціюванні Президентом Віктором Ющенком відставки Кабінету Міністрів.

Балога також виступає за відставку економічного блоку Кабміну через низьку професійну кваліфікацію, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Відмова Тимошенко йти у відставку підвищує шанси переобрання Ющенка Президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі