неділя, 30 грудня 2012 00:26

Відкати збільшилися, але всіх не пересаджаєш — Рибак про корупцію в Україні

Відкати збільшилися, але всіх не пересаджаєш — Рибак про корупцію в Україні
Рибак ФОТО: ua-ekonomist.com

Голова Верховної Ради глибоко переконаний, що глава держави не відступиться від своїх цілей, і його ще оцінять як лідера держави.

"Я стою на тому, що Україна - європейська країна, і її громадяни заслуговують кращого життя. І я, знаючи президента, знаючи, що він теж пережив убогість, глибоко переконаний, що глава держави не відступиться від своїх цілей. Коли працюєш, то результати видно не відразу. Але повірте, його ще оцінять. У порівнянні, як Кучму і Кравчука", - заявив голова Верховної Ради Володимир Рибак в інтерв'ю ZN.UA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак: швидкого "покращення" не буває

Відповідаючи на питання, що повинен і може зробити Янукович, щоб претендувати на другий термін з електоральним, а не адміністративним ресурсом, спікер зазначив, що керівництво держави проводило тривале дослідження, щоб з'ясувати, що саме потрібно українцям.

"Ми більше року проводили серйозне дослідження по всій країні: що хвилює людей? Робочі місця і зарплата. Людина хоче відчувати себе комфортно в своїй країні, мати родину, хорошу роботу і гідну зарплату. Відпочивати, зустрічатися з друзями. І якщо держава не здатна забезпечити йому робоче місце і таку зарплату, то повинна створити умови, щоб людина сама забезпечила себе роботою. Малий і середній бізнес треба піднімати, ростити середній клас", - сказав Рибак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак: Рада не буде скасовувати закони попередників

"Так, корупція і чиновництво ніяк не можуть забрати руки з дохідних важелів управління, відмовитися від корупційних схем. Наприклад, було 400 погоджень на будівництво, залишилося - 60. Так відкати збільшилися! З іншого боку, всіх не пересаджаеш. Потрібно займатися суспільством, свідомістю людей... І ще - знаходити позитив. Показувати молодим, що в країні відбувається і хороше. Тоді і герої з'являться. Що стосується системи, яку нам не вдалося зламати, то тут вихід один: закон один для всіх", - вважає він.

Зараз ви читаєте новину «Відкати збільшилися, але всіх не пересаджаєш — Рибак про корупцію в Україні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі