четвер, 14 червня 2018 17:50

"Відкати" на футбольних полях: голову ФФУ Павелка звинувачують у корупції

"Відкати" на футбольних полях: голову ФФУ Павелка звинувачують у корупції
Голову ФФУ Павелка звинувачують у корупції. Фото:ipress.ua

Національне антикорупційне бюро розпочало розслідування щодо голови Федерації футболу України Андрія Павелка та ще кількох держслужбовців. Йдеться про можливу корупцію під час будівництва футбольних полів зі штучним покриттям, яке закуповували за бюджетні гроші.

Розслідування розпочали після звернення громадських організацій та публікацій у ЗМІ, пише ipress.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про Антикорупційний суд набув чинності

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що вбачає потенційний конфлікт інтересів для себе у цій справі. Він є заступником голови Федерації футболу України.

"Я подав рапорт до Генерального прокурора із проханням відсторонити мене від здійснення процесуального керівництва у цьому провадженні, оскільки вбачаю потенційний конфлікт інтересів", - пояснив Холодницький.

Керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому анулювали американську візу. Про це повідомляють "Українські новини", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «"Відкати" на футбольних полях: голову ФФУ Павелка звинувачують у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі