четвер, 06 вересня 2007 08:22

Від "яєчної атаки" на Івано-Франківщині Януковича захистять міністри

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович у четвер вранці відбув з робочою поїздкою да Івано-Франківської та Львівської областей.

Прем"єра супроводжують міністри палива і енергетики Юрій Бойко, промислової політики Анатолій Головко, юстиції Олександр Лаврінович, вугільної промисловості Сергій Тулуб, міністр праці та соціальної політики Михайло Папієв, з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, регіонального розвитку та будівництва Владимир Яцуба, культури та туризму Юрій Богуцький, а також керівники інших міністерств і відомств, народні депутати.

Згідно програмі візиту, прибувши до Івано-Франківська Віктор Янукович відвідає ТОВ "Карпатинафтохім", де ознайомиться з роботою підприємства та проведе нараду з питань розгляду стану і перспектив розвитку промисловості в західних регіонах.

Потім Янукович відправиться до Львова, де візьме участь в урочистій церемонії введення в експлуатацію дороги "Київ-Чоп" від 421-го до 467-го км.

Він також візьме участь у церемонії укладання протоколу угоди про регіональний розвиток Львівської області між урядом і обласною радою та підпише цей протокол з боку уряду.

Цього ж дня Янукович завершить робочу поїздку західними областями країни і повернеться до Києва, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Від "яєчної атаки" на Івано-Франківщині Януковича захистять міністри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі