неділя, 27 січня 2008 16:36

Від президента вимагають довести, що він справжній Ющенко

Від президента вимагають довести, що він справжній Ющенко
Людина, що називає себе Віктором Ющенком, повинна пройти генетичну експертизу, заявляють в зверненні до президента 16 жителів України на чолі з лікарем-педіатром Вікторією Омельченко.

Звернення до голови держави із закликом пройти генетичну експертизу в 9-ти медустановах і потім публічно оповістити її результати, вже відправлене.

Інакше, сказано в зверненні, народ України "може заспокоїтися і не вважати себе зрадженим: підпис під Універсалом і указом про призначення Януковича на пост прем"єр-міністра - не справжній".

"Той Ющенко, який стояв на Майдані і доводив, що всім бандитам світять в"язниці, не міг після всього лише двох років зрадити багатомільйонний народ, - йдеться в документі. - Ми мерзнули на Майдані не за цього президента. Справжній Ющенко або помер від наслідків отруєння, або знаходиться під арештом".

У Секретаріаті Віктора Ющенка підтвердили, що лист від громадянки Омельченко був одержаний 26 липня, через два дні його передали в службу політичного аналізу. Там політичної підоснови в зверненні не виявили, тому лист надіслали назад в службу поводження громадян з рекомендацією направити його в службу правової політики. У президентського Секретаріату є ще 18 днів, щоб визначитися з відповіддю: у законі "про зверненні громадян" на це виділяється рівно місяць, передає "Росбалт".

Зараз ви читаєте новину «Від президента вимагають довести, що він справжній Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі