четвер, 15 травня 2008 16:28

Від ОПЗ почали відмовлятися потенційні покупці

Група "Енергетичний стандарт" підприємця Костянтина Григоришина відмовилася від участі в торгах з продажу державних пакетів акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ) і обласних енергозабезпечуючих компаній.

"Група компаній "Енергетичний стандарт" не прийматиме участі в оголошених урядом торгах державними акціями обласних енергокомпаній і Одеського припортового заводу. Таке рішення ухвалене у зв"язку з судовими заборонами на проведення вищезгаданих торгів, а так само у зв"язку з очевидним порушенням процедури оголошення проведення таких торгів і реєстрації їх учасників, передбаченої законодавством України", - говориться в прес-релізі українського представництва EnergyStandardGroup S.a. (Швейцарія).

"Енергетичний стандарт" готова інвестувати грошові кошти в розвиток економіки України, але тільки за умови суворого дотримання законодавства України, наголошується в прес-центр.

EnergyStandardGroup володіє акціями ВАТ "Полтава-", ВАТ "Львів-", ВАТ "Прикарпаття-", ВАТ "Суми-" і ВАТ "Чернігівобленерго", повідомля Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Від ОПЗ почали відмовлятися потенційні покупці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі