середа, 16 лютого 2011 11:55

Від інфаркту помер голова Чернівецької облради

 

Ввечері, 15 лютого, помер голова Чернівецької обласної ради Василь Ананійович Ватаманюк. Він пішов з життя на 65-му році.

Ватаманюк близько двох років тому переніс інфаркт міокарда, регулярно лікувався та приймав ліки. Погано йому стало на роботі, звідки його забрала карета "швидкої".

У лікарні він впав у кому, життя йому врятувати не вдалось.

За попередніми висновками лікарів, у Ватаманюка стався інфаркт.

Прощання з покійним пройде в четвер, 17 лютого в приміщенні Чернівецької обласної філармонії, а відспівування відбудеться в Святодухівському кафедральному соборі.

Про це повідомила комісія по організації поховання голови обласної ради Ватаманюка Василя Ананійовича. Прощання відбудеться з 10.00 до 13.00 години в приміщенні обласної філармонії (пл. Філармонії, 10), з 13.00 до 14.00 години – відспівування в Святодухівському кафедральному соборі (вул. Головна, 85).

Поховання Василя Ватаманюка розпочнеться о 14.00 годині на Руському цвинтарі м. Чернівці.

19 листопада 2010 року Василя Ватаманюка було обрано головою обласної ради шостого скликання. За особливі заслуги у забезпеченні соціально-економічного розвитку області був удостоєний ордена "За заслуги" III-го ст., Ордена Святого Миколи Чудотворця I-го ст., нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України. Був засновником та президентом волейбольного клубу прем'єр-ліги "Будівельник – Динамо – Буковина". Тривалий час працював директором Чернівецького цегельного заводу №3.

Виховував сина та доньку.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Від інфаркту помер голова Чернівецької облради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі