понеділок, 06 березня 2017 21:18

"Від чого відволікали увагу?" - нардеп про справу Насірова

"Від чого відволікали увагу?" - нардеп про справу Насірова
Роман Насіров у суді/pravda.com.ua

Справа відстороненого глави Державної фіскальної служби Романа Насірова не матиме результату в суді.

Таку думку висловив народний депутат від "Сапомопомочі" Олександр Опанасенко в ефірі "Еспресо.TV".

"Проти нього запустили п'ять справ. Одна стосувалася його квартир у Лондоні. Потім була справа про втручання в систему відшкодування ПДВ. Справа стосовно поїздки до Трампа, де вартість квитків була близько чверті мільйона доларів. Не розумію, чому детективи НАБУ використали справу, яка почалася понад рік тому. Підозра була готова і вони могли її вручити вже три місяці. Чому треба було робити це у четвер ввечері? Так само є багато сумнівів щодо причини відтермінування (позик. - Gazeta.ua). Фактично ця норма працює лише для олігархів.

Його не можна було в клітці тримати. Ми програємо цю справу. Я говорив із правниками, справа розвалиться в суді. Тут виникає питання: навіщо робили все це шоу? Від чого відволікали увагу?", - сказав Опанасенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насірова захищає адвокат Луценка

2 березня керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову оголосили про підозру. Його звинувачують у співпраці з нардепом-втікачем Олександром Онищенком. Підозрюють, що він завдав збитків державі у 2 млрд грн.

За даними слідства, Насіров у 2015-2016 роках в інтересах Онищенка дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Зараз ви читаєте новину «"Від чого відволікали увагу?" - нардеп про справу Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі