субота, 04 липня 2020 16:57

Віцепрем'єр з промислової політики з'явиться через тиждень

Віцепрем'єр з промислової політики з'явиться через тиждень
Віцепрем'єр з питань промислової політики може з'явитися в уряді України через тиждень - Володимир Зеленський.Фото: Facebook

Президент Володимир Зеленський повідомив, що віцепрем'єр з питань промислової політики може з'явитися в уряді України через тиждень.

Про це він заявив під час зустрічі з представниками бізнесу Одеської області на території Одеського припортового заводу, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми вирішили в цілому відновити таку посаду як віцепрем'єр-міністр з питань промислової політики. Упевнений, що через тиждень у нас... Ми побачили вже багатьох дійсно талановитих людей. Зараз вибираємо найкращу кандидатуру", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді можуть створити Міністерство оборонного замовлення

"Тому що для нас і промисловість країни, і ОПК, і комічна промисловість, і всі наші підприємства, як сказала одна з кращих кандидатур на цю посаду, - це і є стратегія розвитку країни. Щоб країна дійсно була промисловою, була космічною країною", - додав він.

В Україні вже працювало Міністерство промислової політики України. Востаннє цей орган створили 2012-го. Проте через 2 роки його реорганізували, приєднавши до Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Зараз ви читаєте новину «Віцепрем'єр з промислової політики з'явиться через тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі