вівторок, 09 жовтня 2018 19:48

Вибухи біля Ічні вдарять по рейтингу Порошенка - експерт

Вибухи біля Ічні вдарять по рейтингу Порошенка - експерт
Вибухи артснарядів в Ічні - це п'ятий інцидент на складах боєприпасів. Фото: prm.ua

Вибухи боєприпасів на військових складах на Чернігівщині могли бути спрямовані на зменшення рейтингів президента Петра Порошенка.

Про це сказав кандидат юридичних наук Олександр Москалюк в ефірі одного з телеканалів.

"Як варіант можна розглядати політичний момент, пов'язаний зі зменшенням рейтингів президента... Таке відбувається не вперше. Це вже питання політичної відповідальності. Для президента це не дуже добрий сигнал з точки зору рейтингу. Він у публічному просторі позиціонує себе як верховний головнокомандувач і людина, яка дбає про армію...

Не важливо, як і що буде вирішувати влада, українці завжди виступають проти неї. Це ментальна особливість. Такі речі треба прогнозувати. Звичайно, якщо влада покаже певні кроки, надасть якусь інформацію, це може змінити ситуацію. Але є аспект: коли це відбувається системно, то процент довіри до інформації від влади зменшується", - констатував експерт.

Він наголосив, що поки всі версії є рівнозначними, зокрема і російський слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді назвали винуватця вибухів в Ічні

Приблизно о 3:30 на військових складах поблизу 6 арсеналу ЗСУ біля Ічні на Чернігівщині почалися вибухи. На місці працюють спеціалісти, до ліквідації пожежі залучили танки. Із прилеглих районів евакуювали понад 10 тис. жителів.

Зараз ви читаєте новину «Вибухи біля Ічні вдарять по рейтингу Порошенка - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі