субота, 06 жовтня 2012 02:30

"Вибори в Грузії - це насправді перемога революції троянд" - Геращенко

"Вибори в Грузії - це насправді перемога революції троянд" - Геращенко
Ірина Геращенко хоче перейняти досвід грузинських реформ. Фото: obozrevatel.com

Результати грузинських виборів довели, що Грузія є вже демократичною державою.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказала народний депутат Ірина Геращенко.

"Мені здається, що вибори  в Грузії показали перемогу революції троянд. Бо взагалі головною метою революції і тим сплеском, чому люди виходять на майдани, – це є протест проти утиснення їхнього ключового права – права вибору. І в Грузії влада визнала, що перемогла опозиція, коли ще тільки оголосили екзит-поли, ще не оголосили офіційні результати виборів", - підкреслила вона.

Вона додала: "Як на мене, це перемога насправді грузин, які довели, що вони - демократична країна".

Геращенко також підкреслила, що досвід реформ в Грузії варто перейняти і Україні:

"Якщо говорити про досвід Грузії, то в партії "Удар" є багато тих речей, які потрібно провести в Україні після виборів, після перемоги опозиції. Перше – це боротьба з корупцією,  бо тільки так ми переможемо те, що тут відбувається. Також потрібно зменшити кількість регулюючих, контролюючих структур, які знищують бізнесу".

Коментуючи приклад грузинських виборів в контексті парламентської кампанії в Україні, нардеп підкреслила: "Тиранія породжує революцію, деспотія породжує революцію і партія влади має про це пам'ятати".

Зараз ви читаєте новину «"Вибори в Грузії - це насправді перемога революції троянд" - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі