неділя, 06 грудня 2020 16:48

Вибори у Кривому Розі: бюлетені знайшли у вбиральні школи

Вибори у Кривому Розі: бюлетені знайшли у вбиральні школи
Явка виборців станом на 13:00 становить 18,4%. Фото: glavcom.ua

У Кривому Розі у день повторного голосування за міського голову на одній із дільниць у вбиральні знайшли бюлетені з позначками.

Ідеться про виборчу дільницю №121622, розташовану у фоє Криворізької гімназії №101. Про це повідомила громадянська мережа Опора.

"Коли на дільницю прибув представник одного з кандидатів на посаду мера разом із представниками ЗМІ, до них одразу підійшла охоронниця гімназії. Вона повідомила, що у туалеті закладу знайшла два предмети, зовні схожі на бюлетені", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський присвятив виборам у Кривому Розі відеозвернення

За словами спостерігача Опори, у схожих на бюлетені документах була відмітка "за" іншого кандидата на посаду міського голови. Про інцидент повідомили поліцію.

Станом на 13:00 явка виборців становить 18,4%.

Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА фіксують на дільницях у Кривому Розі присутність сторонніх осіб на двох дільницях. Так, представники екзит-полу проводять опитування виборців безпосередньо в приміщенні виборчої дільниці №121551.

Зараз ви читаєте новину «Вибори у Кривому Розі: бюлетені знайшли у вбиральні школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі