субота, 30 жовтня 2010 10:28

Вибори неможливо фальсифікувати - Єфремов

Вибори неможливо фальсифікувати - Єфремов
Вибори до місцевих рад майже неможливо сфальсифікувати.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, у виборах беруть участь  понад 100 політичних партій.

"Я думаю, за таких умов дуже складно буде фальсифікувати вибори", - зазначив він.

Депутат також переконаний, що президент зацікавлений в проведенні чесних виборів.

"На нього йде максимальний тиск з приводу порушень, які можуть бути і тому він, звісно зацікавлений в проведенні чесних виборів", - запевнив він.

Він також спростував інформацію про можливість  друку фальшивих бюлетенів

"Про це говорять лише люди, які не знають законодавства. Є певна процедура, як бюлетень з'являється, які печатки ставляться. Крім того, є 158 стаття, яка передбачає кримінальну відповідальність за подібне порушення. Тому, я сумніваюсь, що хтось погодиться на такі дії", - зазначив він.

На репліку присутнього у студії екс-губернатора Житомирської області Юрія Павленка про те, що на виборах зафіксовані численні випадки адміністративного тиску, Єфремов зазначив, що чиновники, порушення виборчого законодавства якими буде доведено довго не протримаються на своїх посадах.

Зі свого боку представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко зауважив, що гарантією чесних виборів є слово президента.

"Гарантією є слово президента…Не може бути демократії без забезпечення права кожному висловитись і бути з одного боку почутим, але з іншого боку не може бути демократії, якщо не буде вільної конкуренції думок політичних команд", - зауважив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вибори неможливо фальсифікувати - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі