понеділок, 07 квітня 2014 14:23

Вибори мера Києва можуть не відбутися - Бондаренко

Вибори мера Києва можуть не відбутися - Бондаренко
Фото: transkarpatia.net

Вибори депутатiв Київської мiськради та мiського голови можуть не відбутися, якщо Верховна Рада не внесе змiн до закону про мiсцевi вибори.

У цьому переконаний голова КМДА Володимир Бондаренко.

"Якщо завтра Верховна Рада не поправить законодавства, то вибори в Києвi провести буде неможливо, оскiльки вiдсутнi районнi територiальнi виборчi комiсiї, нiкому пiдраховувати голоси", - сказав Бондаренко.

"Є також розбiжнiсть у часi щодо початку та завершення роботи дiльниць у законi про вибори президента та мiсцевi вибори", - додав вiн.

Бондаренко нагадав, що закони про президентськi вибори та про мiсцевi вибори мiстять рiзнi механiзми i термiни формування дiльничних виборчих комiсiй. Таким чином, за його словами, без змiни законодавства необхiдно буде формувати двi паралельнi системи виборчкомiв.

Голова КМДА також нагадав, що у Верховнiй Радi перебувають на розглядi кiлька вiдповiдних законопроектiв, якi планується розглянути 8 квiтня.

Нагадаємо, що партії Кличка і Порошенка на київські вибори йдуть разом. Ударівець Розенко наголосив, що партії йдуть на вибори Київради єдиною командою.

Зараз ви читаєте новину «Вибори мера Києва можуть не відбутися - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі