понеділок, 18 січня 2021 17:01

Вибори 17 січня поставили жирну крапку у місцевій кампанії – люди чекають захисту від "ЄС" - Порошенко

  Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко: "Довибори в Борисполі і Броварах стали останньою жирною промовистою крапкою у місцевих виборах"
Лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко: "Довибори в Борисполі і Броварах стали останньою жирною промовистою крапкою у місцевих виборах"

П'ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко особисто привітав із перемогою на виборах міського голови Борисполя Володимира Борисенка. Порошенко також зазначив, що результати голосування на Київщині 17 січня вкотре довели – "Європейська Солідарність" є потужною загальнодержавною проукраїнською опозиційною партією.

"Вітаю з перемогою нашої команди на виборах міського голови Борисполя. Вона тим більш переконлива, що виграли ми у єдиного кандидата від широкої неприродної коаліції. Ваш головний опонент був єдиним кандидатом від "Слуг народу", від "Окупаційної платфоми", від "Батьківщини". Очевидно, люди вирішили, що то неприродний союз і правильно голосувати за представника "Європейської Солідарності", – говорить Порошенко.

Він також повідомив, що на виборах до Броварської міської ради "Європейська Солідарність" лідирує серед парламентських партій і поступилася лише місцевому проекту. "Вважаю, це теж достойний і переможний результат, особливо якщо врахувати той факт, що "Слуги" докотилися до того, що посіли в Броварах аж п'яте місце. Так гучно ще ніхто не падав. "ЄС" в Броварах була єдиною, хто боровся проти ОПЗЖ. Партія Путіна-Бойка-Медведчука не пройшла до міської ради, і це свідчить про те, що на Київщині домінують патріотичні настрої", – зауважив п'ятий президент.

За його словами, довибори в Борисполі і Броварах стали останньою жирною промовистою крапкою у місцевих виборах. "Результати і високий рівень підтримки "ЄС" дають нам можливість ще раз перед усією країною заявити: "Європейська Солідарність" – головна опозиційна сила, головна альтернативна владі дилетантів і непрофесіоналів. Ми об'єднуємо країну, бо пройшли до обласних рад в усіх без винятку областях, а в п'яти регіонах посіли перше місце", – нагадав Порошенко.

Він зауважив, що на відміну від чинної влади "Європейська Солідарність" є командою, яка має стратегію розвитку – від ОТГ з децентралізацією до розвитку держави та її цивілізаційного й геополітичного вектору.

Порошенко побажав новообраним представникам "ЄС" успіхів у роботі. "Ви можете розраховувати на всю нашу команду, на наш парламентський спецназ. Ми маємо виправдати довіру виборців", – наголошує Порошенко.

Він закликав місцеві ради підтримати ініціативу "ЄС" і вимагати від влади збільшення обсягів субсидій у Державному бюджеті. Порошенко також зазначив, що ще однією нагальною проблемою, яка потребує вирішення, є вакцинація від коронавірусу. На його переконання, через безпорадність уряду Зеленського місцеві органи влади мають передбачити фінансування для проведення щеплень.

"Два найбільш актуальних питання на сьогодні – тарифи і вакцинація. Місцеві ради мають приєднатися до вимог фракції "Європейської Солідарності" переглянути бюджет країни та істотно збільшити витрати на субсидії. І друге – на фоні повної безпорадності Зеленського та його Уряду передбачити у місцевих бюджетах витрати на вакцинацію. Бо лише масове щеплення може повернути до більш-менш нормального життя, уникнути локдаунів, захистити малий та середній бізнес, робочі місця, доходи людей", – переконаний Порошенко.

"Починайте працювати над цим прямо зараз, вже сьогодні. Люди чекають захисту від "Європейської Солідарності" та її представників", – резюмує лідер опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Вибори 17 січня поставили жирну крапку у місцевій кампанії – люди чекають захисту від "ЄС" - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі