вівторок, 15 вересня 2020 11:10

"Ви зсередини знищите країну і сюди прийде Росія" - команда Зеленського отримала гостру критику в Раді

"Ви зсередини знищите країну і сюди прийде Росія" - команда Зеленського отримала гостру критику в Раді
Де генеральний прокурор із поданнями на затримання? - запитує Устінова.

Діюча влада знищує корупцією країну зсередини. Про це з трибуни Верховної Ради сказала народна депутатка від "Голосу", член Комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Устінова.

"Звертаюся до монобільшості. Тому що ви знаєте, чому ви прийшли до влади. За вас голосували, тому що вони крали.

Ви обіцяли саджати - нікого не посадили. "Роттердам" закритий, країна лише на карантині сидить.

Усі пам'ятають справу Свинарчуків. У мене таке враження, що у кожного президента має бути свій свинарчук. Монобільшість, ви вже країну на свиноферму перетворюєте. Коли бачимо, як люди отримують топові посади - куми, свати, брати, або якщо ти з кимось на горщику сидів у дитсадку - то ти тепер можеш керувати країною. Це те, що вбиває нас зсередини. І це зараз гірше російських окупантів, які стоять на сході.

Чули вислови, як призначали керівника ТКГ. А я розкажу інше. Знаєте, хто губернатор Вінницької області? Це чоловік вашої депутатки від "Слуги народу". Це, мабуть, дуже "велика честь". Він був керівником ДУСі при Порошенкові. І тоді були розслідування по ньому про корупцію. Як сам собі виписав квартиру у Києві на 190 квадратів і приватизував її. Ви тепер тих корупціонерів, яких мали саджати, зараз призначаєте на топові посади. Вони зараз губернатори, міністри. Чи не вважаєте ви, що відповідальність за те, що країну вбивають зсередини, тепер лежить на вас?

Найбільша проблема у тому, що те, що ви робите зсередини, використає Росія. Саме росіяни потім скористаються цим.

Зараз всі рішення приймаються вашими керованими судами. Це робиться для того, щоб Україна втратила безвіз. Ви вже маєте своїх розенблатів, проти яких люди голосували.

Де ваш генеральний прокурор? Гаразд, у них був свій кум. А де ваш генеральний прокурор з поданнями на затримання? Де ця людина, яка має стояти тут? Ми всі знімали депутатську недоторканність. І показувати нам - чому ваші депутати, які брали хабарі, зараз мають сидіти вже за ґратами. Якщо ви зараз цього не зробите, ви зсередини знищите країну і сюди прийде Росія", - заявила Устінова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венедіктова призначила своїм заступником юриста Медведчука

За повідомленням ЗМІ, Національне антикорупційне бюро викрило на хабарі помічника народного депутата Олександра Юрченка з фракції "Слуга народу", проте помічник не був затриманий.

Помічник депутата ніби-то взяв перші $13 тис. з $200 тис., які передбачались нардепу за законопроєкт, пов'язаний з побутовими відходами.

Зараз ви читаєте новину «"Ви зсередини знищите країну і сюди прийде Росія" - команда Зеленського отримала гостру критику в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі