пʼятниця, 02 червня 2017 17:02

Ветеран розвідки АТО дав Шабуніну тиждень для реєстрації у військкоматі

Ветеран розвідки АТО дав Шабуніну тиждень для реєстрації у військкоматі
Голова ГО "Спілка ветеранів військової розвідки АТО" Ігор Півень заявляє, що голова громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін (на фото) зняв себе з обліку військкомату в Рівному в 2010 році. Фото: facebook.com/vitaliy.shabunin

Голова ГО "Спілка ветеранів військової розвідки АТО" Ігор Півень заявляє, що голова громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін вже 7 років не стоїть на обліку у військкоматі, що порушує норми закону про військовий обов'язок в Україні, повідомляє "Апостроф".

Відповідна заява з'явилася на сторінці Півня в Facebook.

Ветеран АТО стверджує, що Шабунін зняв з себе з обліку військкомату в Рівному в 2010 році, і з тих пір так і не став на облік у Києві. При цьому, Півень зазначає, що поки антикорупціонер "наряджався клоуном і стрибав на площі під ВРУ", на фронті гинуть люди.

"Віталій Вікторович, у 2010 році ви переїхали в Київ. Так сталося, що ви 7 років не змогли знайти дорогу до військкомату, щоб стати на військовий облік. Коли ви вбирались клоунами і стрибали на площі під Верховною Радою, коли ви варили "уху" під прокуратурою, бігали зі всякими плакатами і зливали в унітаз декларації – на фронті, де я на відміну від Вас був – гинули люди! 13.05.10 Ви зняли з обліку військкомату в Рівному, але в Святошинський РВК ви так і не потрапили", - стверджує Півень.

Він додав: "Пропоную відразу - не розповідати про стан здоров'я. Я пішов на фронт зі сталевою пластиною в нозі. Так що меддовідка не звільняє від виконання закону - постановки на облік. Ви вже 7 років порушуєте Ст.37 "Закону про військовий обов'язок і військову службу", якою передбачено, що військовозобов'язані повинні у семиденний строк стати на облік у військкоматі при зміні місця проживання".

Також, ветеран АТО закликав Шабуніна самостійно звернутися до військкомату і стати на облік. Якщо ж активіст не зробить цього протягом 7 днів, то ветерани АТО йому в цьому допоможуть.

"Віталій, звертаюся до вас як голова ГО "Спілка ветеранів військової розвідки АТО", у вас є 7 днів, щоб добровільно віднести документи і стати на облік у військкомат за місцем прописки. Якщо цього не відбудеться за тиждень, ми вам у цьому допоможемо. Сходіть самі!" - підкреслив АТОшник.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран розвідки АТО дав Шабуніну тиждень для реєстрації у військкоматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі