четвер, 09 травня 2019 16:12

Ветеран АТО пікантно потролив "бессмертный полк" у столиці
5

Фото: Facebook

Десантник, ветеран АТО Денис Антіпов висміяв ходу "бессмертного полка", яку проводили у Києві 9 травня. Фото з'явилося у Facebook.

Чоловік прийшов на ходу із портретом колишньої американської порноакторки Саші Грей. На світлині вона зображена у радянські формі з радянською зіркою на голові. На фото напис - "Олександра Сірко. Вчителька, санітарка, герой кінохроніки". Фото викликало реакцію соцмереж.

Автор: Facebook
 

"Саша Грей давно вже не воює на тих фронтах, де вона здобувала свої перемоги, але пам'ять про неї все ще жевріє у деяких серцях. А якщо серйозно, то це хороший тролінг кремлівської технології від справжнього ветерана війни за Незалежність України проти російської орди. І сумно від того, що люди, погоджуються бути пішаками в іграх Кремля і реалізовувати "бессмертные полки", які задумані, як технологія ворожнечі, а не як зразок пам'яті до заслуг ветеранів другої світової. А найкращим прикладом того, що це лише технологія, є плакати, які валяються на смітниках з цього маршу після його закінчення. Технологія - вона така", - написав нардеп Борислав Береза.

Також у столичному парку зібралася українська молодь, яка тримала синьо-жовтий прапор і плакат із фотографіями загиблих героїв: "Вони боролися за Україну. Вони перемогли!".

У руках - листівки: "9 травня - зміна окупації нацистської на радянську", "День пабєди Колими над Бухенвальодом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун розгромила "рускій мір"

В Україні триває дискусія щодо вихідного дня 9 травня. Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович вважає, що в Україні вихідним днем має бути 8 травня. Це означатиме, що українці готові відзначати завершення Другої світової війни разом із Європою.

Зараз ви читаєте новину «Ветеран АТО пікантно потролив "бессмертный полк" у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі