пʼятниця, 23 жовтня 2020 09:16

Весілля пасинка Медведчука: хто був серед гостей

Журналісти зафіксували гостей, які приїхали на святкування весілля пасинка кума президента Росії, народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука.

Святкування відбулось у столичному ресторані "Маячок" 10 жовтня, повідомляють "Схеми". Журналісти зазначають, що фіксували автівки гостей, перебуваючи в публічному місці, на в'їзді в ресторан. А також аналізували відео з Instagram-сторіз, які викладали гості того дня. Таким чином вони склали список відомих публічних гостей святкування.

Автор: 90_katerina_60/Instagram
  Весілля пасинка кума президента Росії, народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука відбулося    в столичному  ресторані "Маячок" 10 жовтня
Весілля пасинка кума президента Росії, народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука відбулося в столичному ресторані "Маячок" 10 жовтня

"Така, здавалося б, світська подія не потрапила б в об'єктив камери програми журналістських розслідувань, якби не суспільний інтерес, який становлять зв'язки Віктора Медведчука – одного з лідерів проросійського політичного руху в Україні", – йдеться у спецрепортажі.

"Схеми" зафіксували близьких соратників Віктора Медведчука. Його сусідів-олігархів Ігоря та Григорія Суркісів, останній також є народним депутатом від ОПЗЖ.

Автор: Схеми
  Ігор і Григорій Суркіси
Ігор і Григорій Суркіси

На відео гостей журналісти впізнали депутата від ОПЗЖ Тараса Козака разом із Наталією Лавренюк – його цивільною дружиною та бізнес-партнеркою Оксани Марченко в нафтовому бізнесі в Росії.

Автор: Схеми
  Депутат  від ОПЗЖ Тарас  Козак  разом із Наталією Лавренюк – його цивільною дружиною
Депутат від ОПЗЖ Тарас Козак разом із Наталією Лавренюк – його цивільною дружиною

На територію ресторанного комплексу, зазначають журналісти, заїжджало авто екс-"регіонала", голови Федерації боксу України і фігуранта "бурштинової стрілянини" на Рівненщині Володимира Продивуса.

Автор: Схеми
  Екс-"регіонал", голова Федерації боксу України і фігурант  "бурштинової стрілянини" на Рівненщині Володимир  Продивус
Екс-"регіонал", голова Федерації боксу України і фігурант "бурштинової стрілянини" на Рівненщині Володимир Продивус

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закрите небо" не для всіх: Медведчук під час карантину 16 разів літав із Києва в Ужгород

На відео гостей потрапив Вадим Столар, відомий за часів Порошенка як сірий кардинал Києва, а нині – народний депутат від ОПЗЖ та керівник столичної організації цієї політсили.

На відео гостей журналісти помітили Андрія Холодова – народного депутата від "Слуги народу". Раніше Холодов уникав запитань про те, які має стосунки із Віктором Медведчуком і чи товаришують вони родинами, пояснюючи лише, що його дружина й Оксана Марченко – куми.

Із території ресторану виїжджало авто ексдержсекретаря Міністерства закордонних справ Андрія Заяця. Втім, дипломат заявив журналістам, що саме в той день давав своє авто в користування, не відповівши кому.

Крім того, журналісти зафіксували, як із території "Маячка" вийшов Сергій Коровченко – ексміністр юстиції Криму, фігурант так званих плівок Глазьєва як "людина Медведчука" у супроводі Владислави Молчанової – довіреної особи Юлії Тимошенко на президентських виборах 2019 року. Втім, вони обоє були одягнуті в спортивний одяг. Молчанова пояснила журналістам, що вони з Коровченком приїжджали туди "збирати гриби", Сергій Коровченко теж озвучив цю версію, додавши, що з Віктором Медведчуком не знайомий і не є його людиною.

Дружина голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука та кума президента РФ Володимира Путіна, телеведуча Оксана Марченко, на початку осені стала власницею будівельної компанії в Росії. Про це повідомили у програмі "Схеми". 11 вересня 2020-го російська компанія "Юг Энерго", яку контролює Оксана Марченко, стала єдиною власницею компанії "НЗНП Инжиниринг".

Зараз ви читаєте новину «Весілля пасинка Медведчука: хто був серед гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі