вівторок, 03 квітня 2007 16:41

Верховний Суд визнав Авакова законним губернатором Харківщини

Легітимність перебування Арсена Авакова на посаді голови Харківської обласної державної адміністрації підтвердив Верховний суд України. Про це повідомив радник губернатора Василь Третецький.

За його словами, сьогодні ВСУ скасував ухвалу Вищого адміністративного суду України та залишив у силі постанову апеляційного суду Харківської області від 30 листопада 2006 року про те, що депутати під час висловлення недовіри губернатору Авакову влітку 2006 року припустилися серйозних порушень.

Третецький вважає це рішення Верховного Суду торжеством демократії в Україні. Він назвав це рішення справедливим і привітав громадян тим, що майже рік боротьби за відновлення законних прав губернатора увінчалося перемогою.

В липні 2006 року Харківська обласна рада таємним голосуванням висловила недовіру голові Харківської ОДА Арсену Авакову.

Аваков заявив, що таємне голосування на сесії облради відбулося з грубими порушеннями, і він добиватиметься скасування цього рішення, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Верховний Суд визнав Авакова законним губернатором Харківщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі