четвер, 11 грудня 2008 14:50

Верховний суд розбереться із Зваричем

Верховний суд України розбереться з головою Львівського апеляційного адміністративного суду Ігорем Зваричем. Про це заявив голова Верховного суду Василь Онопенко у Верховній Раді.

"Ми розберемося із Зваричем. Я не хочу, щоб ми сьогодні називали його злочинцем до рішення суду, наперед видавали ордери до рішення суду, тому що є презумпція невинності", - сказав він.

Крім того, Онопенко заявив, що ситуація з суддею Львівського апеляційного адмінсуду - це тільки частина проблем правосуддя.

"Дійсно судова влада, як і будь-яка влада в державі - хвора, вона і не може бути здоровою", - заявив Онопенко, пише Главред.

2 грудня ц.р. стосовно голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича Генеральною прокуратурою України було порушено кримінальну справу за хабарництво в особливо великих розмірах.

Під час обшуків на місцях роботи і проживання голови суду і шести суддів Львівського апеляційного адміністративного суду працівники СБУ і Генпрокуратури вилучили 1 мільйон доларів США і 2 мільйони гривень. На переконання судді, "кримінальна справа стосовно нього сфабрикована".

Зараз ви читаєте новину «Верховний суд розбереться із Зваричем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі