пʼятниця, 27 березня 2015 11:44

Вбивцю СБУшника допоміг затримати нардеп, який його захищав - Геращенко

Сьогодні вночі в Ужгороді при спробі втекти до Європи був затриманий підозрюваний у вбивстві офіцера СБУ Віктора Мандзика, колишній помічник одного з народних депутатів, тепер уже позафракційного.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав радник голови МВС Антон Геращенко.

Автор: Фото: Соцмережі
 

"Як Ви пам'ятаєте міністр МВС Арсен Аваков публічно зажадав від цього депутата не заважати органам внутрішніх справ розслідувати цей злочин і знайти підозрюваного у вбивстві. Даний народний депутат, дійсно спочатку подумав, що його помічника підставили, що він не міг скоїти це жахливе вбивство, проте після того як він розібрався в ситуації, почув свідчення очевидців, він сам допоміг слідству вийти на підозрюваного у вбивстві та затримати його при спробі перетину кордону", - повідомив він.

Геращенко зазначив, що перевірив цю інформацію і вона підтвердилася.

Автор: Фото: Соцмережі
 

"Як сказав мені сьогодні вранці цей народний депутат - "Кожен повинен відповідати за свої вчинки, адже кров, це не вода", - додав радник глави МВС.

Нагадаємо,  що 23 березня на прес-конференції нардеп Андрій Денисенко визнав, що його помічник Денис Гордєєв убив працівника СБУ Віктора Мандзика 21 березня. За його версією, Гордєєв застрелив правоохоронця під час сутички, яка виникла при спробі "зупинити трафік лівої горілки".

Зараз ви читаєте новину «Вбивцю СБУшника допоміг затримати нардеп, який його захищав - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі