понеділок, 18 серпня 2008 16:58

Васюника до машини супроводжувала білявка з Українського Дому (ФОТО)
7

Від сьогодні в Українському Домі в рамках 17-ої річниці Незалежності України проходить IV Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок. Урочисте відкриття заходу ознаменувалося червоною доріжкою, святковою стрічкою і келихом шампанського.

Ще серйознішого значення цій події додало присутність Віце-прем"єр-міністр України Івана Васюника. Саме він перерізував стрічку і запросив всіх охочих відвідати в ці дні УкрДім. Потім чиновникові зробили маленьку екскурсію виставковими наметами.

Особливо Васюник зацікавився "Українським тризубом" Олександра Бєлова і Георгія Шаповалова і творами "Письменників Черкащини". Книговидавці відразу ж вручили книги Васюнику.

А ось найкращу книгу України Миколи Гоголя "Петербурзькі повісті" не дали, але обіцяли прислати в офіс. Після "обходу" присутні випили по келиху шампанського на честь відкриття.

Не було на відкритті лише директора Українського Дому Наталії Заболотної. До компанії Васюника вона приєдналася тільки, коли іменитий гість залишав стіни Дому. Заболотна супроводжувала Віце-прем"єра до самої машини.

Останній урочистий раз Васюник був в УкрДомі, коли колишній музей Леніна відзначав своє 15-ліття. Тоді привітати Заболотну зі святом Іван Васюник приїхав з величезним букетом тюльпанів, пише Vip.

Зараз ви читаєте новину «Васюника до машини супроводжувала білявка з Українського Дому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі