четвер, 03 квітня 2008 14:29

Васюник попросив Ющенка відкласти Черновецького до 15 квітня

Віце-прем"єр Іван Васюник просить Президента Віктор Ющенка продовжити роботу комісії, створеної Президентом для вивчення діяльності голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького, до 15 квітня.

Про це Васюник сказав Українським Новинам.

"Я звернувся до Президента із проханням продовжити роботу комісії до 15 квітня й не бачу в цьому нічого екстремального, тому що для роботи таких комісій відповідні регламенти встановлюють строк до 2 місяців", - сказав Васюник.

Він зазначив, що звернувся до Президента з таким проханням після того, як кілька членів комісії, у числі яких голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар і Роман Безсмертний, звернулися до нього із проханням про продовження строків роботи комісії у зв"язку з необхідністю додатково вивчити низку фактів.

Васюник повідомив, що на сьогодні 3 з 4 робочих груп, створених комісією, уже представили їй результати роботи.

Віце-прем"єр сказав, що ще не одержував відповіді Ющенка на свою пропозицію.

Він відмовився прокоментувати повернення Черновецького до роботи в Київській міськадміністрації до завершення роботи комісії.

"Це не до мене, це не в моїй компетенції", - сказав він.

Васюник, який брав участь у четвер у нараді прем"єр-міністра Юлії Тимошенко з інвесторами, сказав, що офіційно після лікарняного виходить на роботу 4 квітня.

Раніше комісія відклала затвердження висновків у зв"язку із хворобою Васюника.

13 березня Ющенко відсторонив Черновецького від виконання обов"язків голови Київміськадміністрації до 28 березня на час службового розслідування, створивши спеціальну комісію.

Комісія мала намір завершити роботу 29 березня.

Кабінет Міністрів звернувся до Ющенка із проханням звільнити Черновецького.

Верховна Рада призначила позачергові вибори мера Києва й Київради на 25 травня.

Зараз ви читаєте новину «Васюник попросив Ющенка відкласти Черновецького до 15 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі