четвер, 17 липня 2008 09:02

Vanco поскаржилася на Тимошенко в Стокгольм

Компанія Vanco Prykerchenska Ltd. почала арбітражний процес проти уряду в зв"язку з невиконанням ним угоди про розділ продукції, видобуток якої передбачалося вести на шельфі Чорного моря.

Vanco Prykerchenska Ltd. звернулася в Арбітражний інститут Торговельної палати Стокгольма, повідомляється в прес-релізі компанії.

60-денний термін предарбітражних консультацій між компанією Vanco Prykerchenska Ltd. і Україною закінчився 7 липня 2008 року, говориться в прес-релізі.

"Ми і надалі відкриті для діалогу з урядом України для вирішення питань, що стосуються угоди, однак ми також вирішили використовувати право на захист наших інвестицій через Арбітражний інститут Стокгольма, як це передбачено в угоді про розподіл вуглеводнів з українським урядом", - цитує президента компанії Джима Бауна прес-служба.

Як повідомлялося, напередодні Vanco Prykerchenska Ltd. заявляла про згоду перенести на більш пізню дату початок арбітражної процедури в Арбітражний інститут Торговельної палати Стокгольма в рамках суперечки з урядом по розробці Прикерченської нафтогазоносної ділянки.

"Vanco Prykerchenska готова продовжити предарбитражные консультації з державою. Компанія очікує офіційного підтвердження від Кабінету міністрів України повноважень представників держави на проведення переговорів", - відзначалося в повідомленні, розповсюдженому прес-офісом компанії у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Vanco поскаржилася на Тимошенко в Стокгольм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі