четвер, 11 червня 2020 17:46

Вами маніпулюють. Влада стала посміховиськом - Богдан відповів на інтерв'ю Зеленського

Вами маніпулюють. Влада стала посміховиськом - Богдан відповів на інтерв'ю Зеленського
Зеленський пішов шляхом теплої ванни для себе, каже Богдан. Фото: Макс Левін, LB.ua

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан заявляє, що президентом Володимиром Зеленським маніпулюють непрофесіонали з "дешевими забаганками".

Богдан відреагував на інтерв'ю Зеленського, де той каже, що "врятував від влади" ексочільника ОП.

"Щодо позбавлення мене влади - так, я Вам вдячний, тому що моє Ім'я не буде мати стосунку до хаосу, в який Ви кидаєте країну. Дозвольте мені нагадати одну нашу з Вами домовленість - я пообіцяв, що буду поряд із Вами чесно працювати до того моменту, поки Ви мені не дозволите піти. Оскільки я йшов не за посадами, а за реалізацією мрії. І я багато зробив за пів року - Ми з Вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку Ви за чотири місяці перетворили у посміховисько.

Мені щиро жаль, що наші мрії про країну щасливих людей, де немає корупції, Ви проміняли на теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних і самозакоханих людей, які Вами маніпулюють", - написав він.

"Правила ділової етики не дозволяють порядним людям коментувати період спільної діяльності, навіть у випадку коли ці люди розійшлись.

Звичайно, я є носієм знань дуже чутливих для Вас і для країни, але повірте, я залишуся порядною людиною", - також заявив Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ відкрило справу на Єрмака

Президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника ОП 11 лютого. Раніше той працював адвокатом олігарха Ігоря Коломойського.

Зараз ви читаєте новину «Вами маніпулюють. Влада стала посміховиськом - Богдан відповів на інтерв'ю Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі