вівторок, 10 жовтня 2017 10:41

"Вам должно быть стыдно" - Саакашвілі на футболі поскандалив з поліцією

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі поскандалив із поліцією на матчі Україна-Хорватія у Києві.

Відео політик виклав у Facebook.

 

"Ми стояли в довгих чергах і нас пропускали через "рамки", які, судячи з того, що я пройшов з двома мобільниками та важкою зв'язкою ключів, були вимкнені. Багато глядачів спокійно пронесли з собою петарди, які масово кидали на стадіоні. Документи теж перевіряли навіть не дивлячись.

 

Ми пройшли звичайний контроль. Біля входу я пред'явив внутрішній український паспорт, який у мене залишився і вже збирався йти в свій сектор, але мені перегородив дорогу офіцер, судячи з усього, головний по всьому стадіону. Чомусь він опинився саме на моєму шляху. "Ви перевірили його документи?" - грізно запитав він у стюарда і наказав ще раз пред'явити мій паспорт. При цьому мене у великій кількості оточили специ у чорній формі, як ніби затримували небезпечного злочинця", - написав Саакашвілі.

 

"У вас 10% розкриття злочинів. Мені соромно, що я брав участь в реформі поліції", - заявив політик.

"До речі, на зворотному шляху після матчу водій машини, на якій я приїхав, повернув в недозволеному місці та поліція нас абсолютно справедливо оштрафувала. Патрульні поводилися дуже чемно і цього разу у мене до них жодних претензій", - резюмував Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Саакашвілі: поліція склала протокол

10 вересня біля пункту пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні відбувся мітинг на підтримку повернення політика. Люди про­рвали кордон, який охороняли силовики. Саакашвілі потрапив на територію України, не пройшовши прикордонного контролю.

Зараз ви читаєте новину «"Вам должно быть стыдно" - Саакашвілі на футболі поскандалив з поліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі