вівторок, 12 лютого 2019 11:22

Вакарчука запитали про Зеленського

Вакарчука запитали про Зеленського
Святослав Вакарчук поки не знає, що сказати про Володимира Зеленського-політика. Фото: УНІАН

Людина, яка зв'язана з олігархом і каже, що треба з ним боротися, говорить неправду. Про це сказав лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук в інтерв'ю журналісту Соні Кошкіній, яка запитала про шоумена, кандидата у президенти Володимира Зеленського.

"Коли ти кажеш, що треба боротися з олігархами, а разом з тим сам є зв'язаний з олігархом, то не важливо, яке твоє прізвище. Ти кандидат у президенти чи ні. Але ти кажеш неправду", - сказав лідер ОЕ.

"Я дуже мало можу сказати щось про Зеленського-політика. Сподіваюся, що всі кандидати у президенти пройдуть ці два місяці так, щоб ми могли якомога більше сказати про них, як про політиків. Для цього необхідною умовою є обов'язкове проведення теледебатів. Це було би чесно і відповідально перед виборцями", - сказав лідер ОЕ.

На запитання, чи буде Вакарчук виступати на інавгурації Зеленського, якщо той стане президентом, співак відповів:

"Я не виступаю на інавгурації у тих, хто мене запрошує, а виступаю там, де мені хочеться".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їхали з глузду? - як Зеленський називав тих, хто готовий за нього голосувати

Святослав Вакарчук не братиме участі у виборах президента. Таку заяву зробив 28 січня.

2007-го музикант пройшов до Верховної Ради за списками блоку "Наша Україна – Народна самооборона". Однак за рік склав свої повноваження. Наступні вибори президента відбудуться 31 березня 2019‑го.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчука запитали про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі