Ексклюзиви
субота, 21 вересня 2019 10:28

Вакарчук прокоментував свій концерт із "Океаном Ельзи" в Мінську

Вакарчук прокоментував свій концерт із "Океаном Ельзи" в Мінську
Нардеп Святослав Вакарчук 20 вересня залишив засідання Верховної Ради, щоб встигнути на концерт у Мінську. Фото - Дзеркало тижн

Нардеп фракції "Голос" Святослав Вакарчук не вважає порушенням свій виступ із з гуртом "Океан Ельзи" у столиці Білорусі Мінську.

Адже Конституція дозволяє нардепам займатися творчістю.

"Конституція України дозволяє народному депутату займатись творчою діяльністю, а Бог забороняє мені не займатись творчою діяльністю", – сказав він, передає Радіо Свобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук – Зеленському: Здаєте національні інтереси?

Вакарчук запевняє, що не отримав за виступ гонорар. Тому не порушив заборону на отримання виплат, яких не може мати народний депутат.

Лідер "Голосу" додав, що про виступ "Океану Ельзи" у Мінську було домовлено ще до того, як він пішов у політику. Він також зазначив, що таких домовленостей "насправді було дуже мало". І зробить усе, аби мінімально відлучатися від роботи.

Нардеп фракції "Голос" Святослав Вакарчук 20 вересня залишив засідання Верховної Ради, щоб встигнути на концерт у Мінську. Він був запланований на 20.00 того ж дня.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук прокоментував свій концерт із "Океаном Ельзи" в Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути