субота, 12 вересня 2020 12:29

Вакарчук про попурі на Софіївській площі: "Коли я на вечірках з друзями вип'ю"

Вакарчук про попурі на Софіївській площі: "Коли я на вечірках з друзями вип'ю"
Коли йде російсько-українська війна проводити подібні попурі недоречно, каже Вакарчук.

Лідеру гурту "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку не сподобалося музичне шоу на День Незалежності на Софіївській площі. Про це він сказав у програмі "Слава+".

"Мені не сподобалося попурі до Дня Незалежності. Я вважаю, що в той час, коли паралельно в Києві на Хрещатику проходив марш волонтерів, добровольців і військових, які захищали свою державу, робити таке шоу, яке відбулося на День Незалежності, на мою думку, було недоречним", - сказав музикант.

"Я не проти ідеї. Я проти того, що з точки зору мого смаку воно було зроблено не так, як мало би бути зроблено.

Коли я на вечірках з друзями вип'ю і ми маємо гарний настрій, я дозволяю собі деякі речі, які, чесно кажучи, і розказувати не хочеться. Але не в День Незалежності і не в такий момент, коли в країні йде війна", - сказав Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося вражаюче відео з Маршу захисників

Музикант прокоментував виконання пісні "Океан Ельзи" під час попурі.

"З юридичної точки зору ніхто не мав запитувати у нас про маленький шматочок пісні, тому що закон дозволяє. Тому жодних правових претензій у нас нема. Питання у тому, що, якщо ви використовуєте і ви кажете, що це знакова музика для країни і є певні знакові артисти і ці артисти живі, то можна було б хоча б запитати в них", - сказав Вакарчук.

Учасники музичного попурі на День Незалежності працювали безкоштовно, а імена авторів пісень у трансляції не вказали через "певні технічні обмеження телевізійного мовлення", повідомляв Офіс президента.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук про попурі на Софіївській площі: "Коли я на вечірках з друзями вип'ю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі