середа, 11 березня 2020 21:40

Вакарчук передав головування у партії "Голос"

Вакарчук передав головування у партії "Голос"
Вакарчук залишається лідером політсили. Фото: facebook.com/GolosZmin

Святослав Вакарчук залишив пост голови партії "Голос". На його місце обрали Кіру Рудик.

Про це Вакарчук сказав у відеозверненні, опублікованій на сторінці партії.

"Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом: влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії, і в парламенті нових професійних людей. Саме тому сьогодні з'їзд партії "Голос" обрав новим головою партії найкращого управлінця з нашої команди – Кіру Рудик", - сказав Вакарчук.

Він наголосив, що лишається лідером партії.

"Моя місія – і далі приводити в політику нових чесних професійних людей із власним баченням і створювати політичну конкуренцію всім тим, хто йде до влади без візії, компетенції, власного бачення. А також боротись із тими, хто йде в політику для власного збагачення", - сказав Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія "Голос" презентувала стратегію деокупації Донбасу та Криму

Кіра Рудик ішла на вибори під №3 партії "Голос".

Закінчила Національний університет Києво-Могилянська академія. Випускниця Стендфордської програми для жінок-керівників та семінару Відповідальне лідерство інституту Аспен в Україні. Певний час жила у США.

Працювала тестувальницею програмного забезпечення в різних компаніях. Була головним операційним директором у компанії Ring Labs, яка займається розробкою систем безпеки та інших технологій для розумного будинку. У 2018 році її придбала Amazon за $1 млрд. Рудик відігравала важливу роль в укладенні цієї угоди.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук передав головування у партії "Голос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі