субота, 25 травня 2019 17:47

Вакарчук обіцяє звільнити бранців Кремля

Вакарчук обіцяє звільнити бранців Кремля
Свястолав Вакарчук носить браслет, який подарував батько полоненого моряка. Фото: ТСН

Музикант Святослав Вакарчук своїм головним завданням як політика, вважає звільнення бранців Кремлі - громадян України, які незаконно перебувають в ув'язненні на території РФ.
Про це Вакарчук заявив у коментарі журналістам, пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми зробимо все, щоб якомога швидше і політв'язні, і військовополонені повернулися додому. Я бачу в цьому своє персональне завдання. Кілька тижнів тому на концерті в Одесі батько українського військовополоненого моряка Віктор Сорока одягнув мені на руку браслет, який би не давав забути, що в ув'язненні в РФ перебувають українські громадяни.
Я не знімаю цей браслет, і він мені кожен день нагадує, заради чого я маю йти сьогодні до Верховної Ради - для того, щоб такі люди, як Василь Сорока, Олег Сенцов та інші якнайшвидше повернулися додому, живими і неушкодженими", - заявив Вакарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без роботи на Януковича і прив'язки до Кремля: у Вакарчука набирають списки

16 травня музикант Святослав Вакарчук презентував свою партію "Голос". У січні заявив, що не братиме участі у виборах президента. До цього півроку навчався у Стенфордському університеті в США за програмою для лідерів з України. Вивчав політику й державотворення, економіку й право. Позаторік у листопаді за нього готові були проголосувати 12% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук обіцяє звільнити бранців Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі