четвер, 08 листопада 2007 14:18

"В ясні очі Тимошенко" "регіонали" подивляться у понеділок

Перший віце-прем"єр-міністр, член Партії регіонів Микола Азаров прогнозує участь ПР у засіданні робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради в понеділок, 12 листопада.

Про це він сказав на брифінгу.

Він сказав, що ПР не ігнорує засідання підготовчої групи.

З його слів, робоча група ПР займається зараз розробкою 35 документів, які повинні бути розглянуті на перших засіданнях Ради.

Він також закликав політичні сили, що пройшли в Раду, підготувати для розгляду робочої групи свої альтернативні проекти таких документів.

Зі слів Азарова, ПР вважає, що поки не будуть підготовлені проекти таких документів і зареєстровані всі депутати, що пройшли в Раду, недоцільно проводити засідання робочої групи.

"Сьогодні не бачу ніякої необхідності приходити й дивитися в ясні очі опонентам", - сказав Азаров.

Він також назвав неправдою обвинувачення з боку Блоку Юлії Тимошенко в спробі підкупу ПР депутатів від БЮТ.

Азаров назвав БЮТ політичною силою, що спеціалізується на скандалах.

Депутатська група з підготовки й організації першої сесії Верховної Ради 6 скликання відклала засідання до 8 листопада о 15:00.

ПР відмовилася брати участь у засіданні групи з підготовки сесії нової Ради до реєстрації ЦВК її депутатів, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"В ясні очі Тимошенко" "регіонали" подивляться у понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі