понеділок, 21 липня 2008 12:47

В Україну прибула Ангела Меркель

В Україну прибула Ангела Меркель
В Україну прибула Федеральний канцлер Федеративної Республіки Німеччини Ангела Меркель.

О 12.45 має відбутись офіційна церемонії зустрічі Меркель і Президента України Віктора Ющенка у Секретаріаті глави держави.

Як повідомила на брифінгу прес-секретар Президента Ірина Ванникова, головними завданнями української делегації в ході візиту глави уряду Німеччини в Україну є активізація двостороннього діалогу на найвищому рівні.

Також, за словами Ванникової, обговорюватиметься питання збереження формату українсько-німецьких політичних консультацій під головуванням Президента України та Федерального канцлера Німеччини як основного щорічного двостороннього заходу.

Обговорюватиметься також питання посилення німецького сприяння у реалізації в Україні дво- і багатосторонніх проектів в економічній, енергетичній, медичній галузях; забезпечення підтримки Німеччиною європейської та євроатлантичної інтеграції України, а також підтримки заходів щодо пошуку історичної правди.

Крім того, обговорюватиметься питання посилення державного сприяння проведенню двосторонніх культурологічних та мистецьких заходів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Україну прибула Ангела Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі