пʼятниця, 31 серпня 2012 16:32

"В українській політиці дуже тяжко щось робити не артистам, а чесним людям" — Вакарчук

"В українській політиці дуже тяжко щось робити не артистам, а чесним людям" — Вакарчук
Співак вважає себе чесною людиною, тому цього року він бере участь у парламентських виборах Фото: gazeta.ua

Співак Святослав Вакарчук розповів, на що треба витрачати гроші і що робити, аби досягти успіху у великій політиці.

"Є три речі, на які є зміст витрачати гроші. Перше – це подорожі, друге – це здоров'я своєї сім'ї і своє відповідно, ну а третє – це музика. У тому сенсі, що власна справа. Все решта мене не так сильно цікавить. Я не дуже вибагливий", - сказав Вакарчук під час вечірки у столичному ресторані "Прага", що була присвячена 10-річчю журналу "Корреспондент".

Святослав вважає себе чесною людиною, тому цього року він не бере участь у парламентських виборах. Співак не вважає, що артист в Україні не може займатися політикою.

"Це особиста справа кожного", - зазначив він.

За його словами, відсутність юридичної освіти, досвіду роботи у законотворчій діяльності не можуть завадити артисту бути політиком.

На питання, що може зробити артист у політиці, Святослав відповів: "Якщо у нього є велика пасіонарність і бажання, чесність – то дуже багато. Але важливо, щоб у нього були поруч однодумці. В українській політиці дуже тяжко щось робити не артистам, а чесним людям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук просив не запитувати про політику

Святослав Вакарчук був народним депутатом Верховної Ради України. Коли після політичної кризи-2007 року було ухвалено рішення провести позачергові парламентські вибори, Вакарчук увійшов до списку пропрезидентської "Нашої Україна-Народної самооборони". Після початку чергової хвилі політичної кризи в Україні, у 2008 році співак вирішив закінчити із політикою і зняв з себе повноваження депутата. Тоді він сказав, що знав, що у Верховній Раді відбуваються складні політичні процеси. Але те, що робиться в тому скликанні, є боротьбою заради боротьби й усе.

Проте теплі стосунки із впливовими політиками Вакарчук продовжує підтримувати.

Зараз ви читаєте новину «"В українській політиці дуже тяжко щось робити не артистам, а чесним людям" — Вакарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі