середа, 16 квітня 2014 23:46

В Україні воюють одні бандити з іншими бандитами - Президент Чехії

В Україні воюють одні бандити з іншими бандитами - Президент Чехії
Фото: Reuters

Президент Чеської Республіки Мілош Земан вважає, що Україні потрібен сильний лідер, а не "один з тих гангстерів, які досі були у владі". Про це чеський президент заявив 16 квітня на зустрічі зі студентами університету в місті Градец Кралове, повідомляє Радіо Свобода.

"Україні потрібно мати сильного лідера, ні в якому разі не одного з тих гангстерів, які досі були при владі, нехай навіть це була б жінка з ангельською посмішкою і хорошою косою"
Мілош Земан.

На думку президента Чехії, ніхто не може допомогти Україні, навіть Європейський союз, тому що ця допомога "осяде в кишенях олігархів і не дістанеться громадянам". Земан вважає, що суттю нинішньої української революції є те, що "проти одних гангстерів воюють інші гангстери".

Що стосується російсько-українського протистояння, то з російського боку Київ має сильного суперника, вважає Земан. Володимир Путін - це "холодний гравець в шахи, який вміє використовувати всі слабкості своїх супротивників", додав чеський лідер.

Земан також вважає, що шлях України в Європейський союз - це дорога довжиною близько 15 років, необхідних для проведення реформ.

Водночас, на зустрічі зі студентами університету в місті Градец Кралове тема ситуації в Україні стала центральною. Студенти активно цікавилися перспективами розвитку протистояння України та Росії.

Зараз ви читаєте новину «В Україні воюють одні бандити з іншими бандитами - Президент Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі