пʼятниця, 19 грудня 2008 19:30

В Україні відбувається політична боротьба на самознищення - експерт

Сьогодні в Україні відбувається політична боротьба на самознищення, таку думку висловив заступник генерального директора Центру політичних та економічних досліджень імені Олександра Разумкова Валерій Чалий сьогодні на прес-конференції.

За його словами, на превеликий жаль, сьогодні той політичний істеблішмент, який претендує на національне і державне лідерство, не демонструє готовності протистояти кризі.

"Це, по суті, є вироком політичній еліті. Адже навіть перед викликами економічної, фінансової, політичної кризи, соціальною напруженістю у політиків немає об"єднуючої позиції. Сьогодні ми спостерігаємо за політичною боротьбою на взаємознищення", - зазначив Чалий.

При цьому він наголосив, що політична еліта проявляє турботу про пересічних громадян лише з "популістських і електоральних позицій".

"Найбільшим показником того, що криза дійсно є дуже серйозною і може призвести до дуже серйозних наслідків, є інтенсивність виїзду сімей багатих людей за кордон на довгий термін перебування. На щастя, поки що цього немає. Але це може служити індикатором", - підсумував Чалий, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «В Україні відбувається політична боротьба на самознищення - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі