вівторок, 18 січня 2011 12:19

В Україні ведеться класова боротьба проти бізнесу - активіст

В Україні ведеться класова боротьба проти бізнесу - активіст

Представник координаційної ради підприємців Володимир Дорош заявляє, що слідчі на допитах пропонують активістам "податкового" Майдану визнати, що вони брали участь в акціях за гроші. За таке "співробітництво зі слідством" їх обіцяють відпустити на свободу.

У той же час, за словами активіста, на Майдані Незалежності немає кримінальної шкоди, тим більше її умисного нанесення.

"Забивали кілки для встановлення намету, а не з метою розбити граніт. Якщо збиток є, то явно не у тих розмірах (200 тис. грн. за даними КП "Благоустрій"). Встановити це вже не можна - експертизу відразу не провели", - уточнив Дорош.

Крім того, він повідомив, що на київських ринках почалися відверті конфіскаційні рейди.

"Без рішення суду приїжджають авральні команди, конфіскують ліквідний товар без правових підстав. Боротьба триває не з окремо взятими людьми, а з класом підприємців", - упевнений активіст.

"Ми будемо скаржитися до Європейської асоціації малого та середнього бізнесу з метою донести до них інформацію: в Україні йде серйозне порушення правил ведення бізнесу. Під загрозою право власності - основоположне право, яке стосується не лише підприємців, а кожного", - резюмував Дорош.

"Газета по-киевски"

 

Зараз ви читаєте новину «В Україні ведеться класова боротьба проти бізнесу - активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі