середа, 06 квітня 2011 14:39

В Україні шукають три мільйони підписів за відставку Януковича

В Україні шукають три мільйони підписів за відставку Януковича

В Україні триває збір підписів за відставку президента Віктора Януковича та Верховної Ради. У паперовому вигляді вже зібрано близько 250 тисяч підписів.

Про це повідомив координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

Разом з тим, активіст зізнався, що спосіб збору підписів у письмовому вигляді відбувається повільно.

"У нас ним займаються активісти, які приділяють цьому свій вільний час. Якби це була щоденна робота з розміщенням наметів хоча б в обласних центрах, тоді б проблеми такої не було", - додав Данилюк.

За його словами, така швидкість свідчить не скільки про настрої в суспільстві, скільки про неможливість якісно спілкуватись з усіма.

"Проблеми з підписанням немає - дуже мало людей відмовляється ставити свій підпис під цією ініціативою. Якщо і відмовляються, то в основному з інших міркувань - наприклад, тому що не хочуть залишати свої дані. Але таких людей навіть не 50%", - уточнив активіст.

Він також підкреслив, що "Спільна справа" розпочала збір підписів за відставку влади в Інтернеті. Усього планується зібрати мінімум 3 мільйони голосів.

"Сьогодні це - мобілізаційна кампанія, яка веде до нового Майдану", - резюмував Данилюк, додавши, що основна її мета - змусити владу піти.

Зараз ви читаєте новину «В Україні шукають три мільйони підписів за відставку Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі