субота, 04 вересня 2010 10:22

В Україні неможливо оформити субсидію - Тимошенко

В Україні неможливо оформити субсидію - Тимошенко
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко називає заяви урядовців про спрощення процедури отримання житлових субсидій профанацією.

Про це вона сказала в ефірі Шустер live.

"Притягувати до відповідальності треба людей, які роздали людям для отримання житлових субсидій такі документи, як декларація про доходи та майновий стан осіб, які звертаються за призначенням субсидій", - сказала Тимошенко.

На її думку, є абсурдним, зокрема, пункт про необхідність декларації товарів, які придбав громадянин впродовж останніх 12 місяців.

"Напиши списочок, і, більше того, не просто напиши списочок, а ще на кожне слово збери довідку. Ми порахували, що 72 довідки треба зібрати бабусі, щоб отримати житлову субсидію. Скажіть, в нашій державі є хоча б одна людина, яка оформить цю субсидію. Так я хотіла, щоб за це садили і це буде правильно?", - зазначила лідер "Батьківщини".

У свою чергу голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявив, що субсидії -це спроба врятувати країну від тих цін на газ, "які нам Юлія Володимирівна привезла з Москви".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «В Україні неможливо оформити субсидію - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі