четвер, 17 квітня 2014 00:41

В "УДАРі" закликали українців поставити хрест на ПР і КПУ

В "УДАРі" закликали українців поставити хрест на ПР і КПУ
Ірина Геращенко. Фото: glavcom.ua

У партії "УДАР" закликали українських виборців позбутися присутності в наступній Верховній Раді представників Комуністичної партії та Партії регіонів.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявила народний депутат від фракції "УДАР" Ірина Геращенко.

Політик вважає, що Компартія і ПР є "п'ятою колоною" Росії в парламенті.

"Сьогодні в парламенті ми, на жаль, маємо п'яту колону, ім'я якої - комуністи і Партія регіонів", - зазначила Геращенко.

На її переконання, дуже важливо, щоб українські громадяни проаналізували діяльність цих двох політичних сил.

Геращенко нагадала, що депутати від Партії регіонів і КПУ не проголосували ані за законопроект про підтримку армії, ані за постанову про проведення антитерористичної операції на сході України.

"У цій постанові зазначається, що антитерористична операція спрямована проти диверсантів з інших країн, а не проти наших громадян. Однак, жодного голосу комуністів чи Партії регіонів", - уточнила політик.

"Для мене очевидно, що ми сьогодні повинні провести дуже серйозне очищення і позбутися цих двох політичних сил на виборах для того, щоб будувати європейську Україну", - підсумувала Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" закликали українців поставити хрест на ПР і КПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі