неділя, 13 січня 2013 15:24

В "УДАРі" сумніваються, що нардепа Куренного відлупцювали лише за політичні переконання

В "УДАРі" сумніваються, що нардепа Куренного відлупцювали лише за політичні переконання
Фото: tvi.ua

Не можна однозначно стверджувати, що побиття народного депутата Володимира Куренного пов`язане з його політичною діяльністю.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від партії "УДАР" Тарас Кутовий.

Політик, зокрема, запевнив, що його політична сила не спекулюватиме на темі побиття Куренного.

"Ми обурені тим, що такі події взагалі відбуваються у нас в Україні. Ми розуміємо, що буває це часто", - зазначив Кутовий.

"Але Куренной - народний депутат, і сказати, чи це пов`язано з його політичною діяльністю чи ні, важко", – додав парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зараз із мною все ок, легкий струс мозку й нова фізіономія" - двоє невідомих побили "ударівця"

"Ми не спекулювали на цьому питанні. Але, звичайно, ж чекаємо від правоохоронців їхніх експертних висновків", - зауважив Кутовий.

Нагадаємо, 10 січня близько восьмої години вечора на народного депутата Володимира Куренного біля одного зі столичних супермаркетів напало двоє невідомих.

Як наслідок, нардеп провів усю ніч в лікарні, в постраждалого виявили струс мозку та численні синці. Міліція порушила кримінальну справу за статтею 296, ч. 2: групове хуліганство.

Сам постраждалий у банальне хуліганство не вірить і підозрює, що на нього було скоєно навмисний напад, можливо, з  політичним підґрунтям.

Зараз ви читаєте новину «В "УДАРі" сумніваються, що нардепа Куренного відлупцювали лише за політичні переконання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі