понеділок, 30 квітня 2007 15:03

В Таджикистані заборонять весілля і поминання

На весілля, похорони і поминання в Таджикистані щорічно витрачається близько 1 мільярда доларів, або 2 річних бюджету республіки, заявив президент Таджикістану Емомалі Рахмон. Раніше він призвав свій народ не влаштовувати пишних весіль і похоронів, які лягають тягарем на сімейний бюджет, а також заборонив проведення випускних вечорів і свят Букваря, стверджуючи, що батьки учнів підривають сімейний бюджет таким широким святкуванням цих заходів.

"Десь там теща його померла в районі, а в Душанбе до нього з шостої ранку люди на плов ідуть", - обурювався президент. Він також заявив про неприпустимість користування школярами мобільними телефонами, а також приїжджати на заняття на особистих автомобілях. "Працювати їм треба, трудитися вони повинні, тоді ми житимемо краще. За рік навіть буде життя краще, якщо заборонимо все це", - упевнений президент Таджикистану (за матеріалами Правда.Ру).

Зараз ви читаєте новину «В Таджикистані заборонять весілля і поминання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі