середа, 16 вересня 2020 10:10

В розпал пандемії Степанов очолить список "слуг" на виборах - нардеп

В розпал пандемії Степанов очолить список "слуг" на виборах - нардеп
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов очолив список "Слуг народу" в Одеську облраду. Фото: moz.gov.ua

Партія "Слуга народу" висунула міністра охорони здоров'я Максима Степанова першим номером у списку на вибори до Одеської облради.

Про це повідомляє нардепка від партії "Голос" Соломія Бобровська у Facebook.

"Не розваливши до кінця МОЗ, чинний міністр охорони здоров'я Максим Степанов йде першим номером в Одеську обласну раду від "Слуги народу". Під відставку уряду всі шукають собі нові місця. Оце так міністерські виборчі букети".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тисячі киян підтримали партію "Слуга народу" й подали ідеї для покращення життя в столиці

Максим Степанов 2008-2010 років працював першим заступником голови Одеської обласної держадміністрації Миколи Сердюка, їх обох звільнили за правління Віктора Януковича.

З 12 січня 2017 року по 10 квітня 2019 року він очолював Одеську ОДА. 6 квітня 2019-го тодішній президент Петро Порошенко відсторонив його від виконання обов'язків, але Степанов відмовлявся звільнятися.

30 березня цьогоріч Степанов очолив Міністерство охорони здоров'я в уряді Дениса Шмигаля, ставши 4-м міністром на цій посаді за 7 місяців.

Зараз ви читаєте новину «В розпал пандемії Степанов очолить список "слуг" на виборах - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі